IMG 3627

Тема: "Жінка посвячена Богові"

               Понад 250 сестер різного віку приїхали на обласну конференцію. Свято пройшло під гаслом «Жінка, посвячена Богові».

Розпочав конференцію обласний пресвітер Василь Захарович Басараба. Він нагадав усім, що Бог чекає нашої посвяти. Якщо наше життя не посвячене Богу, то значить не все гаразд із нашим християнством. У Біблії наводиться багато прикладів сильних жінок,  через яких відбувалися ті чи інші вагомі події. Ці жінки мали сильну віру та повну довіру Богові.  25 років - це не просто дата. Це довгий шлях, сповнений  благословення та милості Божої, що дало можливість сумлінно пра

цювати на ниві Господній.  Велика подяка Творцю за даровану можливість служити Йому і бачити результат цього служіння!

Продовжила тему посвяти відповідальна за сестринське служіння в  області Таїсія Костянтинівна Воронюк. Вона акцентувала увагу на повній посвяті - не частковій, як зараз це прийнято вважати нормою, а саме повній. Кожен свій день, кожну справу доручати лише Йому. Це має бути добровільне бажання віддалитися від гріха та жити так, як того хоче Бог. Ми повинні бути схожими на глину. Є гончар, який може зліпити з нас що завгодно, і цей гончар –  Дух Святий. Все, 

що в наших силах, - це віддати себе в Його могутні руки і вірити, що Він краще знає, як все має бути. Якщо наше життя не приносить славу Богові, то це даремне життя. Що ж, нехай Господь благословить кожного з нас та допоможе прийняти правильне рішення у своєму житті.

Марія Максимівна Корнійчук нагадала нам історію створення жіночого служіння. Все починалося з маленького та простого: одному - допомогти, до когось прийти додому, з інш

им - поговорити. Цеглина за цеглиною - служіння будувалося і розросталося. І ось зараз, через 25 років, можна сміливо озирнутися назад і віддати славу Б

огові за пройдений шлях.

Завершила конференцію Ольга Волошин з міста Тернопіль, відповідальна в Україні за жіноче навчання. Разом із нею ми пройшли дві лекції, які стосуються  кожного  християнина. Перша з них стосувалася чистоти нашого серця. Якщо із серця виходить джерело життя, то його необхідно доглядати та берегти. Сучасний світ прагне повсякчас забруднити це джерело і  порушити його чистоту. Владу ж очистити серце має лише Бог, людина власними силами ніяк цього не досягне. Але очищене серце необхідно чимось заповнити. Найкращим «заповненням» нашому серцю є плоди Духа Святого. Лише вони зможуть зберегти серце т

Завершилося свято смачним обідом, під час якого жінки продовжували ділитися благословеннями. Нехай Господь далі посилає усім сил та наснаги служити Йому своїм життям!аким, яким його створив Бог. У другій лекції йшла мова про християнське навчання жінок у малих групах.

Софія Сташук, кореспондент «Свічника».

трансляція доступна тут: запис конференції