U8rn5Xn qEk

 Залишивши всі денні клопоти, християнська молодь Рівного та деяких інших церков області 27 травня зібралася разом на нічну молитву, котра, як завжди, проводилася в приміщенні церкви «Дім Євангелія». Тема цього молитовного зібрання – «Посвята».

Почався вечір з прославлення Божого Імені в піснях та молитвах. Потім з проповіддю Слова Божого звернувся до молодих братів і сестер Олександр Максимов, місіонер в Тернопільській області. Спершу він поділився тим, що робить Господь через їхнє служіння, і закликав молодь підтримати в молитві місіонерів. В основу ж своєї проповіді про посвячене життя і служіння він поклав уривок з книги Числа 14:24: «Але раб Мій Калев за те, що з ним був дух інший, і він виконував накази Мої, то Я введу його до того Краю, куди він увійшов був, і потомство його оволодіє ним». Він розмірковував про Калева, про його беззаперечну віру, жертовну вірність  та виконання Божих наказів. Оскільки молитва проходила напередодні літа, то молилися молодь саме про літні церковні заходи. Багато молилися про наші чисті серця, мудре використання часу, особисті стосунки з Господом, без чого наше служіння не має сенсу. Ведучі молитовного вечора Тарас Яремчук та Орест Панасюк  розповіли про заплановані літні молодіжні заходи, запросивши кожного взяти в них участь. Нехай Господь благословить кожного молодого християнина провести літо мудро, з користю та для слави Божої!